Introduction

about_me

За нас

Училище, запазило добрите традиции и доразвиващо ги в нашето модерно съвремие. Гимназия, в която всичко се посвещава на младите хора, на тяхното образование и възпитание в патриотичен, високохуманен и творчески дух. Тук учители и ученици заедно превръщат “неблагодарната професия” в амбиция, а задълженията в каляване на воля. Учим се един от друг – нали сме екип, винаги можем да се самообразоваме. Светът на знанието, науката и съвременните технологии е свят изграден от млади амбициозни хора, приели предизвикателствата на бъдещето! Училището ни прави уверени, че имаме връзка с традициите, че спортният дух ни е заложен, че ученето е изкуство!

Вижте учителите в училището

Образование

2015 — до днес

Материална база

Гимназията разполага с добра материална база. Има конферентна зала, интерактивна зала, мултимедия и wi fi във всяка стая, модерно фризьорско и козметично ателие, оборудван компютърен кабинет.

Учебната 2017/2018г

Прием

След завършен седми клас: - Профил "Икономическо развитие" След завършен осми клас: - професионална паралелка професия "Фризьор" - Непрофилирано обучение дневна и вечерна форма.

Октомври 2017 — Март 2018

Спорт

Показател за високото културно равнище на учениците е и отношението им към спортната дейност. Интересът към определени видове спорт като баскетбол, волейбол, футбол е изключително голям. Има обособени секции по футбол, баскетбол и волейбол, в които учениците имат възможност да спортуват и като извън класни занимания. Всяка година представителни отбори на Гимназията участват в състезания по отделните видове спорт и се представят отлично. Горди сме, че наши ученици са колоездачите от клуб „Лястовица”, гр. Казанлък. Те печелят призови места в национални и международни състезания, и са част от националния отбор по колоездене на юноши старша възраст.

Октомври 2017 — Март 2018

Добри традиции

Във времето на надпревара, в условията на пазарна икономика, в свят на нови технологии, оставихме място и за нещата, които хранят националното ни самочуствие и връщат към традицията – през 2000г. учители и ученици от гимназията поставиха по своя инициатива плоча в дома на народния будител Иван Чорев.

Какво съдържа страницата?

В страницата може да намерите: стратегия за развитие на училището, мнение на бивши ученици, история на град Казанлък, списък с преподаватели, галерия, училищно настоятелство, прием, паралелки, учебна програма, график за родителски срещи, консултации, вътрешен правилник, бюджет

Нашите специалности

 • Специалност "фризьорство"
 • Непрофилирано обучение
 • Вечерна форма на обучение
 • Учителски състав

Състав

Процент на запълване на паралелките в гимназията

 • 90%
  Фризьорство
 • 100%
  Учителски състав
 • 75%
  Непрофилирано
 • 85%
  Вечерна форма

testimonial

Как да кандидатствам?

"За специалност "Фризьорство" балообразуващите предмети са български език и литература, биология и изобразително изкуство. Заповядайте! "

"Необходими документи за кандидатстване за специалност "Фризьорство" - свидетелство за завършен 8-ми клас, заявление по образец – попълва се на място, в гимназията и медицинско свидетелство. "

"Дневна форма на обучение с прием след основно образование. Придобива се втора степен на професионална квалификация. Не се колебайте, заповядайте при нас! "

Балообразуващи предмети Директор Нели Пенчева
Какви са необходими документи Илиан Кавалов - преподавател по информатика
Какво получавате при нас? Квалифицирани преподаватели

Contact

Контакт

Адрес:
Област Стара Загора, град Казанлък квартал „Васил Левски”
Телефон:
(0431) 6-34-55
еMail:
gbrkk@abv.bg
Директор:
Нели Пенчева
Администратор сайт:
Илиан Кавалов

Формуляр за съобщение

Попълнете необходимата информация за да изпратите съобщение!

 • Please use a REAL email address so that we can get back to you.